Hvem er vi?

Full moon fever

Vi er et professionelt orkestersom igennem mere end 25 år har sikret ømme fødder og hæse stemmer, til utallige arrangementerlandet over. Selv i Sverige, Tyskland og Frankrig har vi spillet koncerter. Det har været forrygendeog vi elsker stadig at skabe en god fest.  

Vi spiller både til arrangementer med over 1000 deltagere, men de fleste af vores koncerter er mindre og intime arrangementer som konferencer, fødselsdage og bryllupper. Vi kan komme med det store set – up, med masser af lyd og lys, vi kan sætte gang i en lille fest, og vi kan spille helt akustisk i små sammenhænge 

Energi, højt humør og god situationsfornemmelse er nogle af Full Moon Fevers vigtigste kendetegn. Vi spiller hovedsageligt pop og rock hits fra 1954, og frem til nu. Som John Lennon sagde; ”før Elvis var der ingenting”. Vi sammensætter repertoiret, så det passer til jeres arrangement. Derfor vil vi altid gerne afstemme forventningerne med jer i god tid inden jeres arrangement.  

Full Moon Fever har et meget stort bagkatalog, med både internationale og danske kunstnereHitparaden indbefatter navne som Elvis, Beatles, Rolling Stones og Abba, til store 80’er navne som Michael Jackson, Prince, David Bowie, George Michael, Depeche Mode, U2 og Bryan Adams. Men der er skam også plads til Robbie Williams, Bruno Mars, Shawn Mendes og The Weeknd. Vi spiller selvfølgelig også hits af danske kunstnere som Thomas Helmig, Michael Falch og Kim Larsen.  

Gå til vores Facebookside og oplev os live. 

Jesper Hempler

Sang og Guitar

Popsanger Emeritus er han ikke endnu. Men mere end 35 år, på den danske pop og rockscene, er dog noget.

Var drivkraft i det store Odense band “Tuff Enuff”, i sidste halvdel af 80’erne. Lavede 2 soloalbums i 00’erne, og så alt muligt andet ind imellem. Nu er det festen der er I centrum. Er selv vild med U2, David Bowie, Robbie Williams og mange flere.

Klaus Karby

Trommeslager

Klaus lærte at spille trommer i Silkeborg, og havde derefter nogle år som entusiastisk musiker i det Århusianske musikmiljø. Her spillede han med bands som “Pigs In Space” og “Things”, inden han fandt det rigtige rock-drive hos Full Moon Fever.

Klaus spiller også i andre sammenhænge som Lizzy iz Dizzy 

Svend Broholm

Bassist

Har gennem 10 år været professionel musiker. Deltog i 1979 i Dansk Melodi Grand Prix, hvor han fik en flot sidsteplads. Udgav i 1979 LPen “Grand Danois” sammen med Carsten Vogel, Ole Fick, Jørgen Kaufman og Jens Slumstrup.

Udgav i 1987 en liveplade med Søren Lindeman m fl. Svend Broholm har en periode gået under navnet “The Country King of Bas” pga. sit uovertrufne Country-swing, og han blev Nordisk mester i Country i 1993

Mikkel Grue Nielsen

Guitarist og kor 

 Er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium, og er anerkendt som en fabelagtig god guitarist.

Mikkel Spiller i mange forskellige sammenhænge og fast sammen med Harald Haugaard, Den Syvenden Søn, Tumult og naturligvis Full Moon Fever.